Цитата:
Допис від Andron
А ще питання - чі є в тому якісь великий сенс? Покі що я побачів два аргумента - витягування металобрухту з води, та збирання пучків латаття  До речі, я зовсім не проти використання товстих шнурів, мало того, сам використовую, але, як на мене, всюди має бути розумний підхід  , ось і все 
|
Андрію, сперечатися що розумний підхід тільки в тебе, я не хочу. Але ти дуже полюбляєш перекручувати. Питання було взагалі не в товщині шнура, а в твоєму твердженні що рідна шпуля татули у порівнянні із мілкою - не повне гімно, а навіть має деякі переваги, якщо змінити носія та збільшити ваги. Але ніт, вона таки повне гімно, важке та схильне до перебіжок, куштувати його в третій раз щоб ще раз в цьому переконатись я мабуть пропущу. Залишу її з намотаною товстою ниткою для тролінга, единого місця де вона буде придатна.
Щодо фольговості тих мілкошпуль - на зилі 1516 такою ж відловив повний сезон джигом з важильцями до 45грам і часом доволі активними проводками, тролом підіймав на неї жабку біля семьоркі та довго катав таку, яка мабудь була не меншою за мене. Тьфу-тьфу-тфу, поки все працює, а якщо зламається - куплю нову, бо різниця зі стоковою, хоч і менша ніж в татули але все одно величезна.