Чім більш читаю, тім більш здивований

Мабуть, я зрозумів чому так різняться думки

. Є кілька моментів. По-перше. Схоже, у кожного своя мілкошпуля. Наприклад для мене - це шпуля для закидів приманок 3-10грамм, емність - 50-70 метрів шнура 0.6-1.0. Конструкція/жорсткість цієї шпулі розрахована саме на такє навантаження розривної шнура або жілки. На неї стоять мілкі підшипники, також розраховані на відповідні навантаження. Також і гальмівна система теж відповідає умовам. Я ніколи не стану мотати на цю шпулю шнур 2.0, я ніколи не буду кидати ій вагі в 20-50грамм, я ніколи не буду тягать такою котушкою кормаки з Дніпра чі пучки латаття

. Сподіваюся зрозуміло чому

Якщо для когось шпуля з ємністю 100м шнура 2.0 це теж мілкошпуля, ну, тоді за це треба казати, бо якісь вінегрет виходе. Зрозуміло що така шпуля не буде гарно кидати вагі в 3-5 грамм, але якщо когось закид на 5-7 метрів влаштовує, то ... та на здоров'я

Якщо говорити за лайтову ловлю, то крім, мілкошпулі, потрібна гармонійна снасть, тобто вудлище з відповідним тестом і по вагам і по товщині жілки/навантаженню. Якщо комусь закортіло поставити на швабру мульт щоб збирати латаття або витягувати кормаки з річки, то... теж на здоров'я

Ще пару думок. Чому часто тонкий шнур дає позитивний результат- він менш парусить на течії, з нім набагато вище чутливість всієї снасті та ще декілька моментів.
З приводу товщині жілок, шнурів. Є різні вимірювання товщині, якщо мова за японську систему, то не бува і не може бути, скажемо, 1.0 тонше або товще у різних виробників, бо 1.0 це і є міра товщини. Якщо у якогось китайця написано на упаковці 1.0, а той 1.0 в два рази товще за шнур, наприклад, від Варівас або Санлайн, то це значить, що то голімое кітайськє нає...лово, а не 1.0

. Візьмить будь-який якісний шнур любого топ виробника, товщині завжди будуть однакові.
Ще один момент. Як то кажуть " інтернет все стерпить", можна писати що завгодно тай сперечатися, а от якщо б були якісь семінари, то багатьох питань просто тут би не було. У мене під домом є сімпатишне озерце, я його зову полігон або "яма", час від часу до мене приходять люди у котрих щось не летить, щось не так робе як треба, та інші трабли. Як правило, після зустрічі на "ямі" все встає на свої місця. Причини доволі прості - неправильна техника закиду, помилки при комплектуванні снасті та такє інше.