Перегляд одного допису
Старий 08.03.2025, 20:10   #3346
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.780
Дякував: 18.636
Дякували 33.004 раз(и) в 7.434 повідомленнях
Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk Переглянути допис
Реальні мої умови ловлі з човна: приманка Манс 2" на джиг голоівці 5гр, сильно заросші бровки, дальній закид непотрібний, об'єкт ловлі окунь 500гр+ (нерідко до 1кг).... Для цього і потрібна мілкошпуля і нитка 2,0 шоб кинути приманку на потрібну мені відстань і не бдбзіти що окунь зайти в чигирі. Шнур #2.0 ой як додає впевненості в цих умовах.
А системі гальм абсолютно пофіг який шнур/моно/флюр намотаний на шпулю
при таких самих умовах дуже непогано справляюся останні років 25 шнуром 0.8, на отводном - 1.0, 1.2. Взагалі, основна моя ловля це судак в корчах, більш 1.5 не бачу сенсу взагалі, робочий розмір - 1.2. Сранного вокуня на шнур 2.0? Та ненх З приводу роботи гальм та коректності роботи котушки взагалі, звісно, можна казати що завгодно, але, якщо є ціль досягти гарних результатів на вагах 3-10граммів, то має значення буквально кожна мілочь - кількість шнура, товщина, його якість та ще купа нюансів.
ПС Якось ловили судака, приманки 20-30грамм, вудка до 40 по тесту, ЗИЛ HLC, шнура метоів 130 1.2, верталися у вечорі, а тут вокунь гарний грає - затягнув фрік, добавив магнітів, поставив 5грам джигу, заброс метрів на 7 - наловив, так і шо з того? Мені теперь потрібно всім розказувати що так і треба ловити? Навіщо? ...добре пійду стальку на Стіз намотаю, а вдруг при ловлі чі трава, чі кормак клюне
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням