Звідки Ви: Kyiv, инженер
Дописи: 313
Дякував: 148
Дякували 1.987 раз(и) в 101 повідомленнях
|
ТИСЯЧА
доброго
більше медіа контенту тут [[Ссылки только членам профсоюза. ]
попередній збір дозволив накопичити 12800 грн, ДЯКУЮ, тим небагатьом
недостачу я компенсував за свій рахунок, мачта поїхала підвищувати ефективність роботи "Болгаричів".
чого ми досягли:
- завершена лінійка розмірів мачт стандартної конструкції, тепер я маю розміри від 3.7м до 17.5м
- виробництво стало безвідходним, алюмінієва тирса та обрізки труб палять броню і роблять бум
- розроблена нова конструкція мачта-краб, коротка і дешева, до 4м
- зібрана універсальна конструкція для кріплення на мачту антен Alientech/Avenger/Mavka/Dovbush
- збільшена потужність виробництва до 90шт в місяць (нажаль це не зменшує чергу на мачти)
- перетнули поділку в 1000 виготовлених мачт (на момент січня 2025)
- розжився принтером, тепер я ще й моделювальник та друкар, очевидно, скоро добу збільшать до 36 годин
- полегшилася конструкція за рахунок нержавіючих кігтів, серійно ця зміна буде разом з подорожчанням на 1000грн (за рік ціни на ВСЕ підвищилися: комплектуючі, послуги, паливо, податки)
- верхівки мачт тепер з дюралі (труби 20 та 25мм, приїхало від китайців по кілометру), мачти легші, жорсткіші, компактніші в складеному вигляді
- замовив кілометр дюралі 30мм на верхівки мачт від 13м, весною вони стануть легші, час худнути
- фінішувала розробка чохлів для мачт, тепер є 2 моделі, для мачт від 6м до 11.5м та від 13м до 17.5м
- постійно ремонтуємо мачти, частіше, це дешевше за нову
- виготовлений прототип дешевої поворотної системи на базі редуктора старлінка (негативний досвід співпраці спонукав до власної розробки), очікую принтер для друку корпуса та пульта, за пару тижнів будуть перші зразки, готові до тестування
- з негативного, мої конструкції почали виготовляти клоуни з Бучі, продають дорожче, роблять дешевше (адвокати працюють)
чого ми не досягли:
- потрібності державі: бронювання таким маленьким рибкам не дають (більше 400к податків за 2024р), тому працювати ми можемо лише до певного моменту, але зроблено багато, мийте гроші і все буде
що потрібно:
- відкриваю збір на комплект коліс на Ниву, для старих знайобих з 113 бригади, харківський напрямок, банка тут [[Ссылки только членам профсоюза. ]
сайт з технічними характеристиками [[Ссылки только членам профсоюза. ]
медіа-контент в тікток [[Ссылки только членам профсоюза. ]
|