Цитата:
Допис від Belich
Все суто з власного досвіду. Я теж спочатку заморочувався балансом підбирав котушку по вазі, а потім зрозумів, що чим менша вага, тим мені комфортніше. Мені, наприклад подобається поєднання триметрового вудлища і котушки 210 г вагою, хоча вудлище теж дуже легке для його параметрів. А стосовно грузів у ручці, то навіть на деяких японських спінінгах вони йдуть з заводу. Спеціально для тих, хто заморочується з балансом. Я експериментував колись з вантажами у ручці, не сподобалось. Крім випадків з дуже довгими та важкими вудлищами, але то окрема тема, що не стосується класичного спінінгу.
|
Друже, запит був на вудлище 2.9 метри, для мене воно довге. Вантажки у ручку наприклад у Тикта - це знову ж таки маркетингова дурня, бо для того щоб "здвинути" центр рівноваги на ОДИН сантиметр потрібно на
самий край ручки повісить +- 40гр.Ну за те, що спінінги такої довжини тримають переднім хватом і в цьому випадку вага катушки вирішує, я казать не буду.Бо можемо договоритися, що на таких спінінгах треба класти палець на бланк.....для покращення чуйки

НХНЛ !