Цитата:
Допис від boatman69
Перераховані вами моделі зроблені в угоду маркетингу ну і щоб не відставати від Ш конкурента.Не знаю як ви, а я вже давно бачу на снастях, які потрапляють в мої руки зменьшення більш фундаментально значущих характеристик в угоду вазі.Ну і я дивлюсь на свій досвід, наприклад є в мене палка 187 гр. і вона з однією і тою катушкою є більш комфортнішою, ніж палка 135 гр.
Ну а так робіть що ви бажаєте........Мої ствердження основані на багаторічній практиці, а виходячи з вашого : "....о набагато краще кріпити груз до кінця руків'я, а не збільшувати вагу котушки" - ви теоретик - аматор.Не ображайтесь, просто все це ми проходили давно і багато разів.
|
Все суто з власного досвіду. Я теж спочатку заморочувався балансом підбирав котушку по вазі, а потім зрозумів, що чим менша вага, тим мені комфортніше. Мені, наприклад подобається поєднання триметрового вудлища і котушки 210 г вагою, хоча вудлище теж дуже легке для його параметрів. А стосовно грузів у ручці, то навіть на деяких японських спінінгах вони йдуть з заводу. Спеціально для тих, хто заморочується з балансом. Я експериментував колись з вантажами у ручці, не сподобалось. Крім випадків з дуже довгими та важкими вудлищами, але то окрема тема, що не стосується класичного спінінгу.