Що ці,що минулі вихідні присвятив гонитві за оболонською чахлою.Вона клювала.Причому клювала непогано,але реалізація...Або не засікаєш,або катаєш її "на ліфті" до самої лунки де вона сходить під бадьорий акомпонемент матюків і прокльонів.Але радувало те,що таки майже повністю зрозумів чого вона хоче,де стоїть,як її треба видрочувати.Навіть цілком собі непогано вдавалося знаходити її без допомоги ехолоту.Бо акум за декілька років анабіозу бесславно здох...Отож весь цей час бігав без нього і рибу таки знаходив.І навіть вдавалося змушувати її клювати.А клювала вона на голі чортики,що зробив Рума і подарував їх мені.Ну і мої чортики у гірлянді були присутні.На них теж клювало.Найкраще вийшло сьогодні.Зірок з неба не нахапав,але майбутня таранка вже солиться.
І це...Товстолобів люди ловили при мені кожен раз...На тих вихідних позичав хлопцю свій багорик щоб він зміг виперти свою "дванашку",а вчора поруч зі мною дядько думав,що "засік судачка",який виявився "лобатим" кіл на сім і у двох молодиків пообривало гірлянди.І все це на протязі хвилин десяти і на відстані 5 метрів.До мене товстолоби так і не завернули.
Дякую тобі,старий дідусю Дніпро за таке гарне закриття цього недовгого зимового сезону.Далі йдуть великі "плюси" і кризі скоріш за все до наступних вихідних насниться повний кабздець.І особливо велика подяка ЗСУ за надану можливість побувати на риболовлі.
|