Кастомний скляний форелевик. Японський тревел ручної роботи.
Продам дуже цікавий японський кастомний тревел ручної роботи, максимально естетичний та вишуканий інструмент під форель та головня.
Ціна (без торгу) - 13000 грн. за комплект (бланк + руків'я).
Бланк має довжину - 4'4'' (138 см); руків'я - 23 см; спінінг в зібраному стані має довжину 5'2'' (157 см). Комплектується чохлом з 4 відділеннями (під кожну частину бланка та під руків'я). В зібраному стані дуже компактний - 50 см.
Бланк створено майстром Isa (instagram - isa_ill_angler), має 6 кілець, фіолетові з білим обмотки, заявлений тест 1-7 гр. Видає просто шикарну параболу на рибі (перевірено на іншому, аналогічному).
Руків'я зі стабілізованої деревини золотої камфари з кольоровою епоксидною смолою (також робота майстра з Японії, але іншого), верхнє на фото. Нереально красиве, справжній витвір мистецтва. З умовних мінусів - досить висока вага, оскільки повністю з деревини та смоли і має якісну металеву фурнітуру, хоча вага практично не відчувається, оскільки баланс повністю на рівні котушки. Поєднується з бланком за допомогою цангового зажиму, в комплекті є додаткова металева гільза, за допомогою якої можна встановити інший бланк.
Огляди на YouTube-каналі VadimSWAT
Особисто в Харкові, доставка НП по Україні за рахунок покупця.
Резерви, зв'язок - тел./вайбер (097) 217-97-03, Вадим.
[[Ссылки только членам профсоюза. ]
|