Перегляд одного допису
Старий 18.02.2025, 09:53   #3252
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 918
Дякував: 204
Дякували 1.415 раз(и) в 362 повідомленнях
Цитата:
Допис від valbi Переглянути допис
Мені це завжди нагадує реалії з життя, коли плавають хлопці в сімсах, у кожного по 5 спінігів, під кожний грам і ні хріна або пакують дрібноту, а приходить дід з палкою замість спіна і ловить гарну щуку, одну-дві за годину спіймав і додому....не один і не два рази таке бачив в житті..
прошу не реагувати , просто реалії...
Відреагував, чув цей "анекдот" сотні разів, правда дідусь буває ,то місцевим хлопчиною, то місцевим "алкосабанєевим", но не суть.Насправді так буває, справа в тому, що інколи ми бачимо місцевого, який за десятиріччя вивчив ділянку водоймища до кожної дрібниці, а також поведінку риб на данному участку в даний момент часу.Був в мене друзяка,царство йому небесне,згубила оковита, так той на С.Дінці облавлював всіх спортсменів з Донецька, бо рибалив на злитті двох річок, на ділянці метрів 300 років з двадцять п'ять.......Щодо купи вудлищ, я завжди забуваю, вступаючи в розмову, що для мене спінінг - частина життя, а для опонента - так тижнева забава під пивко......Мені не треба піймати щуку і поїхати додому, ця щука мені взагалі не треба, мені треба півдоби побути на природі, піймати визначену рибу, на конкретну снасть.Тому і кількість комплектів спінінгів завжди в районі десятка.Ось і зараз, куплені в минулому році японські вудлища придатні для риболовлі в ставку з чистими берегами з глубиною до 2м. зовсім не придатні для р.Горинь з деревами на березі і дуже швидкою течією.

Востаннє редагував boatman69: 18.02.2025 о 11:36.
boatman69 зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
4d (21.02.2025), dddnew (03.03.2025), lowoffice (18.02.2025), SVS-ka (18.02.2025), Vov4ick (18.02.2025)