17.02.2025, 21:20
|
|
Звідки Ви: Бровари
Дописи: 360
Дякував: 6.861
Дякували 4.338 раз(и) в 150 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від boatman69
Друже, я вас розумію, але фантазії інколи не мають нічого спільного з реальністю.Вибачте, але всі через це проходили, що ОДИН спінінг під усе !ТАК НЕ БУВАЄ !На пальцях : щоб був джиг 2 гр. не можна ставити 0.8 шнур.Ну а доволі сильна течія і 2 гр. у мене даже на 0.3 шнурі не дуже поєднуються.А довжина даже 2.4 вказує на дальні закиди, які не стикуються з 2-5 гр. та ще і на 0.8 шнурі.Вам треба залишити пріорітети, в іншому випадку купите - шнягу.Короче повчить тему, ви самі не розумієте, що бажаєте.
|
Цитата:
Допис від boatman69
Ну виліт і справді в нього феноменальний,але сам рибачу інколи на Горині і там головне ще протидіяти корчам, куширям,техногенному сміттю,лататтю і деревам.......Вже давно для таких річок,та і для нашого з тобою Дінця ставлю при ловлі кленя і всього іншого, що є в прилові, гарний 4х шнур в розмірі 0.8.На ньому грамові блешні і силикон на мормишці і самі мілкі воблерки типу риджа 35 летить на 15 -20 метрів,а більше при такій ловлі і не треба,не жереха ж ловим на Десні.....де шпурлять треба під сотку......Ну і на закінчення,немає єдиних рецептів і кожен повинен прийти до своїх шнурів сам....через свій лоб 
|
Ось тут описані вами всього півроку назад умови ловлі дуже схожі на мої. Навряд чи для цього ви використовували якусь шнягу  Ще й на грамові блешні та мормишку зі шнуром 0,8
|
|
|