Перегляд одного допису
Старий 17.02.2025, 21:20   #3249
Maloy

Звідки Ви: Бровари
Дописи: 360
Дякував: 6.861
Дякували 4.338 раз(и) в 150 повідомленнях
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
Друже, я вас розумію, але фантазії інколи не мають нічого спільного з реальністю.Вибачте, але всі через це проходили, що ОДИН спінінг під усе !ТАК НЕ БУВАЄ !На пальцях : щоб був джиг 2 гр. не можна ставити 0.8 шнур.Ну а доволі сильна течія і 2 гр. у мене даже на 0.3 шнурі не дуже поєднуються.А довжина даже 2.4 вказує на дальні закиди, які не стикуються з 2-5 гр. та ще і на 0.8 шнурі.Вам треба залишити пріорітети, в іншому випадку купите - шнягу.Короче повчить тему, ви самі не розумієте, що бажаєте.
Цитата:
Допис від boatman69 Переглянути допис
Ну виліт і справді в нього феноменальний,але сам рибачу інколи на Горині і там головне ще протидіяти корчам, куширям,техногенному сміттю,лататтю і деревам.......Вже давно для таких річок,та і для нашого з тобою Дінця ставлю при ловлі кленя і всього іншого, що є в прилові, гарний 4х шнур в розмірі 0.8.На ньому грамові блешні і силикон на мормишці і самі мілкі воблерки типу риджа 35 летить на 15 -20 метрів,а більше при такій ловлі і не треба,не жереха ж ловим на Десні.....де шпурлять треба під сотку......Ну і на закінчення,немає єдиних рецептів і кожен повинен прийти до своїх шнурів сам....через свій лоб
Ось тут описані вами всього півроку назад умови ловлі дуже схожі на мої. Навряд чи для цього ви використовували якусь шнягу Ще й на грамові блешні та мормишку зі шнуром 0,8
Maloy зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням