Цитата:
Допис від Alexandr_Korobchuk
Сказати, що в Татула посередньої якості якось язик не повертається. Тим паче, коли подивитись по якій ціні вона продається в тій же Японії 
Мені дійсно, не зрозуміло, чому до неї таке упередженне ставлення.... В мене також була до неї недовіра. Але коли мясорубочники хрен мене могли перекинути в дальності (кидали однакові приманки на однакових вагах) я на неї подивися по іншому. І зараз я маю катухен яким сміливо і комфортно може кинути що 10 гр, що 60 гр.
Якось так
|
Якщо уважно придивится на дату моєго посилання

, то воно від 2022 року, з тіх пір моя думка не змінилася - "один з найвдаліших мультів у категорії ціна/якість - потужна, надійна, комфортна, універсальна". Вже після того немало їх пройшло через руки. Конструктив цієї моделі дуже вдалий, принципово не відрізняється від більш дорогих моделей - Зілліон та інших - шпуля з осью, трохи зекономили на втулках (котри легко заменити на підшипники) ... що ще? Ця котушка послужила базою і для інших татулообразних - 20 Прорекс та інших, а якщо піти ще далі, в сторону розмірів 300 та 400, то взагалі, альтернативи за ці гроші немає, а функціоналу купа - лови рібу та радуйся, що ще требо?

Якщо юзати котушку так, як воно повінно бути, тобто вагі 15-20 грамів та вище, то все з нею дуже непогано

. Якщо хочеться ловити меншими вагами, та подалі та такє інше, але при цьому шкода грошей на відповідну котушку, ну тоді ... бери напилок та пиляй індуктор

або шукай китайську чудо-шпулю

Не бачу в цьому великого сенсу