Перегляд одного допису
Старий 08.02.2025, 13:34   #1859
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 925
Дякував: 205
Дякували 1.468 раз(и) в 364 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vov4ick Переглянути допис
Доброго вечора.

Зазвичай просять поради в підборі спінінга під свої умови та бюджет. В мене ж питання навпаки
Маю спінінг Tict ice cube ic-90tg-sis тестом до 21 грам, ловлю ним в діапазоні від 5 грам + 2.5" swing impact до 20 грам загальної ваги оснащення, частіше до 18 грам.

В магазині крутив в руках мікроджиговий спінінг Tict до 3.5 грам. Розмовляв з продавцем, він порадив оснащати Tict-и взагалі оснасткою, вага якої трохи менше верхнього тесту і точно не перевантажувати.

Ризикувати перевантажувати свою паличку ціною $350-400 точно не бажаю.

Питання: як ви думаєте, наскільки добре Tict-и переживають перевантаження? Бо читав по цій моделі, що одні й 24 грами + 3" кидають. Але в мене відчуття при закиді 20 грам, що бланк напрягається аж по самий торець комля (можливо це пов'язано з якістю бланка).
Через руки пройшла відносно велика кількість Tict і їх сухість якраз і дає почуття, що перевантаження не треба робить, на відміну від більш " пластичних" спінінгів інших фірм.До речі TICT EXR-57S-Sis до 1.5 гр. якщо кидати пострілом вже на 1.5 гр. каже достатньо, а якщо так як я звик з плавним прискоренням він і 2.5 гр. кидає, що рідні.Но як і казав RodMan цього не треба робить і взагалі не треба одною палкою охоплювати неохоплюване.....
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vov4ick (09.02.2025)