Цитата:
Допис від zbb
Мені здається логічним що умовна дайва не робить свого мастила, а просто закупає підходяще, фасує його по тюбікам з довгим носиком і додає 3000% вартості. І більшість виробників ідуть тим самим шляхом. Бо щоб виробляти пристойне мастило то мабудь потрібен власний хімічний концерн.
Я в жодному разі нічого не стверджую, але зовсім не здивуюся якщо цуріноя, купує теж саме мастило що і дайва, але ставить націнку у 500% а не 3000%.
Згадався обзор на фільтр для пилососа, спеціальний, томас або керхер, не памятаю вже, так він виявився стандартним повітряним фільтром салона авто, але коштував в 20 разів більше. 
|
Так це повинно бути зрозуміло і їжаку, але маркетинг такий маркетинг... Доречі номенклатура автомобільних мастил не обмежується солідолом))) В мене тільки в багажнику штук 5 різновидів лежить якщо не більше.
Дешеві мастила від риболовних брендів на кшталт Тіка, Ріобі, Бальцер які використовував останні 15 років це "шо попало" тому що тюбіки однакові а начинка змінилася рази три чотири, що туди напхали х.з.

але по досвіду обслуговування своїх м'ясорубок - від мастила ще жодна не зіпсувалася... Розумію чому за японське мастило (Hiend) просять стільки грошей але ще до цього не дійшов, тим паче вода в нас не солена