Вітаю всіх.
Якось не було сильно часу ходити на риболовлю. Вчора трохи було часу, то я пробіг по парку Муромець з лайтом. Зайшов на Бобровню та пройшов вздовж східного берега Десенки аж до адмінкордону Києва. Нажаль, підходів до води все менше - заростає акацією та аморфою, які засмічують колись пісчане дно прибрежної зони скидом листя.
Сьогодні вирішив піти в район Скаймола, на протоку. Вода в Дніпрі +12 градусів, саме час хижака. Приїхав десь аж в 12 годин. Хто зранку був, казали що була така течія, що 20 грам зносило. Я десь в середині себе поділив сказане надвоє і приєднався до тих, хто кидає силіконові приманки у воду. До 14 годин була повна тиша як в мене, так і тих хто був в полі зору. З протоки перейшов до невеликої затоки, де попав на стайку окуня. Взагалом піймано 9 шт (5 невеличкі і поплили далі), ще 3 шт злив на виважуванні (вдвох випадках сам винен). Залишив собі 4 шт на вечерю

Відпрацювала Tanta 1,5" в кольорі #036 на 1 грамі з довгою паузою (5-7-10 секунд).
В 17:00 дали воду, що 8 грам + хробак зносило. Якраз час порибалити, але... справи і вимушений був їхати додому.
Будь-ласка, прибирайте за собою. На березі такий срач...