Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.678
Дякував: 7.489
Дякували 49.529 раз(и) в 1.349 повідомленнях
|
Судак ... Річка ... Золота - ОСІНЬ!
Я впевнений багато хто зі мною погодиться, що така риба як Судак - це мрія та бажаний трофей на вашому гачку, будь-то воблер, чи джиг, можливо навіть оберталка ...
Золота осінь повноцінно вступила у свої права, і мабуть, це найкращий період вполювати таку рибку як - Zander ...
Човен, світанок, далека дорога, поганий, та тривожний сон перед виїздом, мабуть, так не тільки у мене.
Сама риболовля це не тільки ловля риба, снасті, keitech, першочергово це природа, світанок, ароматна кава з термоса "зоджіруши" яка смакує під ранковий туман по особливому, поряд товариш який за багато років став братом, товаришем, порадником, та частиною моєї душі ...
Дуже чекав саме на цей виїзд, бо - по перше давно не ловив судака, по друге ТОТЕМ - який я плотно тестую з літа, як він справиться по судаку, як буде його "шити" як буде "в'язати" рибу за в цих умовах ...
Вода по ехолоту 14+- градусів, ще відносно тепла, але і знайшли ми його на глибині 5+ ... Основа з основ - результативної риболовлі - КОРЧІ - не даремно кажуть - де корчі та і ХАРЧІ.
Я досить давно ловлю на спінінг, обожнюю цей спосіб, спіймати вертінням, ти постійно експериментуєш, щось підбереш, як то кажуть вигадуєш - велосипед.
Цей - "ровер" - це пелюстка для джигу, що це таке взагалі - ця так звана "шкарлупка" то є окрема прицільна точка атаки - судака, щуки, окуня - сома та іншої риби, на простий банальних джиг - я прилаштовую цю тему - і вона ну просто мега круто "включає рибку" - Спробуйте вам - сподобається.
Повернемось до судака, його було реально дуже багато, прям роздача їй Богу ... Їв, не все, крутий своїм кликом - як "циган сонцем" - але особисто мені дуже зайшла новинка від кейтеку Keitech Swing Bait 2.8", унікальна приманка у своїй простоті і результативності, вангую - буде рвань.
Ще не погано спрацювала така класика - Keitech Swing Impact 3.5", - Select Bugz 3.2" - ця гусениця взагалі вже, мабуть, п'ятий сезон косить все живе, щуку, судака - окуня.
Гачки - червоного кольору, ну прям дуже гострі сподобались мені, були моменти що судак брав за край пащі, і він його і просікав і утримував - Decoy Worm17R Kg Hook R #1/0 - Як не крути Японія це - Японія!
Проводка - максимально ніжна, рибка хоч і груба, але брала обережно, жодне "слоненятко" не вибило мій тотем з рук до речі модель 83-тя до 12.
Дуже задоволений як він відпрацював і по кликастому, якщо не помиляюсь це буде найбільша лінійка в компанії фаворит, і це приємно втішає - що компанія максимально закриває всі кейси.
Норму забрали, не сваріть нас, в 4 судаках, 6.800 кг ... дуже багато відпустили.
Дякуємо Богові та ЗСУ за змогу.
З повагою Ю.В.
|