Перегляд одного допису
Старий 08.10.2024, 19:28   #2696
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 925
Дякував: 205
Дякували 1.469 раз(и) в 365 повідомленнях
Цитата:
Допис від Киря Переглянути допис
Товарищ недавно ехал на рыбалку, тапа на завтра, попросил накрутить ему чуть поводков. Пришлось вспомнить молодость. Нашлась дома сталька 0,2, покрутил я... и подумал - как же хорошо что сейчас можно просто заказать готовые поводки из АФВ .
Сталька хорошо свежая, если полежит - рано или поздно появляются цятки ржавчины. Второй момент, что хорошие поводки должны быть ровненькие, однотипные, верхняя петелька подпаяна на кислоту, короче довольно кропотливая работа. У нас на Домике есть дядьки, которые делают идеальные поводки. И тут принцип "я не меняю деньги, банк не торгует семечками" очень правильный, пусть люди свою копейку зарабатывают, а мы ловим правильными качественными поводками.
Підтримую,я щоб не образити,не буду вказувати,але коли я робив поводки наприклад з польовика,ну така хрень була,її майже неможливо вирівняти,а після покльовку - свинячий хвіст.Єдиний вид поводків які я зараз роблю сам - це вироби з нитинолу(що всі називають вольфрамовими...).Ось там "кулібінство" має місце бути,бо інколи такі поводки живуть на воблерах з безв'узловками по 2-3 роки.Ще інколи переробляю поводки з afm, коли з одного 200 мм. роблю 3 ул по +- 70 мм.Ну і на заключення,просто ненавиджи висловлювання : "...и так сойдёт....",а деякі витвори зроблені з таким лозунгом......
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
ROM_L (10.10.2024)