Цитата:
Допис від Банда
Скільки потрібно солі на певну кількість риби, вам навряд чи хтось скаже,тут хто як любить, а ось солити потрібно ту кількість, яка влізе на одну сковороду. Наступну партію знову солимо і на сковороду.
P.S. Шашлик солю так само, хоч чув, що правильно солити прямо на мангалі.
|
Дякую!Але я шукав варіант на випадок,коли приперся з рибалки дванадцята ночі,на останньому диханні почистив,помив,порізав,посолив.Смажити серед ночі її вже ніхто не буде,аж наступного дня.Завжди легенько протирав сіллю порційні шматки,щоб не пересолити,бо рибу як на мене краще недосолити,ніж пересолити.Але трохи марудна та процедура.З вагами і точними пропорціями було б значно легше і швидше - зважив,додав потрібну кількість солі,ретельно перемішав і забув.Перед готуванням ще раз ретельно перемішати і на сковорідку)
Спробую наразі запропоновані 10г солі на 1кг риби.