Перегляд одного допису
Старий 03.10.2024, 22:44   #1
taras..
 
Реєстрація: 07.02.2017
Звідки Ви: Львівська обл.
Дописи: 91
Дякував: 52
Дякували 214 раз(и) в 33 повідомленнях
Як солити рибу перед смаженням(запіканням...) ?

Власне,це не тема,а запитання.Не знав,де розмістити,тому так,при потребі перенесіть у потрібну гілку.
Отже,може хтось знає і може поділитись точними пропорціями солі щодо кількості риби перед смаженням,чи запіканням.Так,щоб не на око,щоб не натирати кожен шматочок,а просто кинути почищену промиту і підсушену рибу на ваги і додати потрібний грамаж солі на отриману вагу?Дякую за відповіді,якщо будуть!
taras.. зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням