Сьогодні той же ж Дністер, гарний туманний ранок, жерех купався активно, але сьогодні не брав. Біля 17:30 повернувся на те ж місце, але його і не видно було, тому вирішив розловити куплені воблера і колебалки на барахолці, справцював китайський каміон, який до речі положили в подарок, голавлик на грам 300, і до речі обтер об каміння біля повідця, то прийшлось швидко ловити, аби не втік з гачками в роті) Після навіть подумав, що потрібно було з аліку набрати в різний кольорах китайських каміонів, або послухати тата та взяти оригінал B-Switcher'a SSR. Ходили поряд ще кленики і навіть грубші(поляризаційні окуляри помагають), але без покльовки. Після помітив нижче по течії виходи жереха, фокус по рибі і по приманках змістився на більші)) Але тут вже не така спокійна течія, а досить сильна струя, лише під берегом можливо було гарно провести стіка, за півтори години отримав три всплески по стіку(залізо не чіпав), але наче просто захищав територію і відганяв. Були сильні виходи, точно жерешачі, я старався тихо підходити, але все ж або він мене шугався, або сьогодні такий день, що він показується і не бере, або ж це вчора мені повезло))
Далі жерешачу рибалку напевно продовжу вже на іншій ріці, або махнусь на Дністер в невідомі точки у ІФ обл. Всім гарного кльову!
|