31.07.2024, 14:41
|
#364
|
Реєстрація: 01.04.2006
Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.554
Дякував: 2.347
Дякували 2.849 раз(и) в 763 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від taras..
Підкажіть,будь ласка,поняття "трофей" - це рибина масою більше 3кг,чи це щось відносне?
...зловив, наприклад,щуку 1,5кг,яка влазить у норму 52см,потім жереха на 1,6кг,який по довжині також в нормі.Це 100г перелову і одну з риб тре відпустити,чи можна щуку подавати як основний улов,а жереха об'явити трофеєм?),і забрати обидві?...
|
По-моему в правилах можно только одного хищника. Так что второго выпускать по-любому.
|
|
|