довгопланована поїздка в Карпати з гарною компанією (Kostaj, Idus, Zart, Yurok, Cov, Гриша) нарешті здійснилась

Основна річка зустріла мутною водою, ніч дощу все таки сказалась на стані річки. Прийшлось рибачити в одному з потічків, хоча особисто мені такі потічки більше подобаються, в них все таки майже немає слідів діяльності людини, маю на увазі якісь тряпки чи банки чи ще якась мерзота, і на таких потічках відчуття від рибалки якісь більш справжні. Отже Богдан (Idus) з своїм напарником пішли в низ по течії, а я з кумом (Kostaj) піднялись в гору. Розійшлись і ми з кумом... і я спустився до річки пробираюись через зарослі папороті, що цікаво відразу попав в перспективне місце, протилежний берег був вимитий з глибиною десь 70см, а з середини потічка утворювався бочажок (ямка). На другій проводці посередині бочажка блиснув бік риби і відбулось клювання

посміхнувся ... знову спокійний закид ріджа і проводка через бочажок і знову клювання, на цей раз воно вже результативне

але відразу помічаю біля ніг саламандру, я її перший раз зустрів. Вудилище в одній руці, на тому кінці гуляє по бочажку форелька, іншою дістаю фоткало і чомусь мені більше захотілось пофотати саламандру. Рухалась вона дуже повільно, і здається була вагітною. Після того як одну модель відпустив, з бочажка витягнув іншу не менш гарну. Ну і після того як вона нашуміла в бочажку, звісно там робити було нічого і я почав спускатись в низ по течії обловлюючи на мій погляд перспективні місця. На одному перекаті поставив маньячку розраховуючи на харіуса, харіуса не виявилось, або я його не зміг обманути. Відразу за перекатом було звуження русла, течія значно посилювалась, а з протилежного берегу утворювалась невеличка заводь. В цьому місці поставив Tackle House Elfin Fish, цей воблер мені подобається тим що на течії він не тупо впирається як той же рідж, а здійснює рискаючі кидки в сторони. Заброс в заводь, і як тільки ельфін виходить на пряму течію, клювання, виважування і схід пструга під берегом, радісно ... Що цікаво, клювання були тільки коли проводка відбувалась при забросі поперекстрім, думав що якщо потримаю воба проти течії на одному місці обовязково буде клювання, тим більше ширина потічка в тому місці дозволяло це без зусиль зробити. Уділка 2м довжиною і сидячи на березі, якраз вдавалось тримати воб по середині потічка, так от така метода нічого не давала. Знову почав здійснювати проводки поперекстрім, ну і знову два сходи на того ж ельфіна. Ну в той час вже і столичні рибачки підтягнулись і розприділились по річці. А ми тіпа зустрічаюча сторона взялась за приготування закарпатського Бограча (гострий такий борщ, настільки гострий що реально піт на чолі прошибає), готував звісно майстер своєї справи, а ми були в подмастерьях - носили дрова, ну й так інші дрібні завдання... Після розмов за столом, знову розійшлись по річці, ми з Андрієм (Zart) пішли вниз по течії, а хлопці знову в верх тіпа в "перспективне місце". В основній річці за той час вже значно прочистилась вода.
Рибалка в основній річці порадувала ще двома гарними сходами, форелька вже була крупніша, ловив на яскравого, оранжевого тігріса. Ну а під закінчення рибалки, я знайшов місце де тієї форелі ... вообщем сім закидів=5 форельок, це був млаенький ставочок викопаний гірським мешканцем, ну і так як перспектива удару закарпатським топірцем в спину мене зовсім не радувала, я закінчив рибалку

P.S. думаю що свої враження від рибалки, інші учасники туру по закарпаттю, напишуть самі.