Цитата:
Допис від dddnew
Ну чому така різниця між човнами однієї моделі то питання до навігатора  але з власного досвіду, човен Енерджі НДНД 320 загнутий до низу інтерцептор, мотор Парсун 9,8 майже миттево підіймав на гліс мене (135 кг) + бак 12л та витягував на гліс 21км/ч близько 300кг (я 135 + товариш 120 + Дитина + собакірен), але в нього килеватість менша за Ейр.
|
Чому така різниця, та дуже просто, кадри вирішують все! Якщо власник цінує своїх працівників тим більше класного майстра,він завжди знайде можливість утримати людину мотивуючи його або матеріально або умовами! А тепер давайте чесно багато таких керівників, або власників?! Я думаю люди з досвідом все прекрасно розуміють! А потім маємо криві човни... Я взагалі в шоці як в Україні деякі власники ведуть справи... Але бувають і об'єктивні обставини, це життя!
Мені дуже подобаються човни Навігатор, але з якістю виробництва там нагальні проблеми!
А що до кілеватості човнів, тут дуже складно знайти золоту середину, малокілеваті гарно виходять на гліс, краще показують себе у статичному положенні коли ловиш стоячи, але коли піднімаються хвилі і тобі треба дійти до берега от тут кілеватість завжди в нагоді!