Цитата:
Допис від dddnew
|
Про Энерджі навіть писати немає сенсу, там свої трабли, з їхньою конструкцією дна... То взагалі інші човни, зустрічалися мені люди які дельфін не могли здолати навіть с танцями з бубном,та і там свій форум.
Повна загрузка це коли виходиш на риболовлю з усім що треба для риболовлі,у мене меньше чим 160-170кг якщо рахувати все, бак паливний,якоря,пасочки риболовні з свинцем на важкий джиг, самого себе 90кг, короче усе "барахло"...
Про двох будь ласка на 330air я, мій напарник десь разом 180кг на двох, плюс все що
треба для риболовлі, по спокійній воді під Тохою 9.8 27км, він же з сином трохи легше мене - 29км. І що ви мені будете розповідати? Я взагалі НДНД човни з цього човна почав розглядати,но для мене одного це завеликий човен,мені треба був комплект эгоіста, тому і придбав 310 як тільки він з'явився.
На Навігаторі я беру вже не перший і не другий човен,як там організовано трішки в курсі, тому коли замовляв собі 310 air чесно попередив Деніса, що якщо криво поклеять човен брати не буду і ще попросив показати хто мені буде збирати човен і коли поспілкувався зрозумів що майстер толковий і було це ще в кінці 19 року.
По тому фото що ви скинули бачу що все погано, такий човен я би не придбав, хоча розмірковував замовити інший...
Фото мого човна ? Та будь ласка, роздивляйтеся.