Такий містік ..... Спустив я човника на воду після 3 років простою . Попередньо замінив мастило та фільтр . Звівся з пів тичка . Працює ок . Тахометр якогось почав періодично підглючувати . Холості показує чітко 900 обертів .... А от на ходу то 4600 то 6200 при тому що на слух оберти не міняються . Напевно десь контакт неальо ) . Накатав десь близько 100 км , все вогонь. Тут вирішили протролити одну перспективну місцину ... 5-7 хвилин на холостих і пищить сигналізатор , горить червона лампа на командері (знизу під зеленою ). Миттю заглушив. Краєм ока помітив струмок з контрольки біжить. Думаю , може глюк який .... Пуск . З пів тичка ... Працює , все ок . Зелена світить , червона ні . 5 хвилин на холостих , знову все як раніше , писк , червоне світло .... Руку під контрольну, вода на пару градусів тепліше ніж за бортом .... Глушу і зразу запускаю ..... Працює скотина ..... 5 - 7 хвилин і знову те ж саме . Ну курва .... На тобі собака повний вперед !Ага ... Ніфіга , набирає трохи за дві і душить . Глушу , сходу завожу ... Повний .... Без проблем ! скидую до 4000, норм .... Хвилин 20 іду , даю повні , скидую до половини все ок . Падаю з гліса .... 2000 обертів.... 5 хвилин - червоне світло, писк .... Надоїло гратися , завів і поїхав додому . Хвилин 40 до точки під`йому човна , проблем ніяких , працює на відмінно . Я чесно кажучи трошки під ухи ївший ..... Шо за на .....?
Куди дивитись де шукати ту падлюку, що не дає мотору працювати на малих обертах ?
|