Перегляд одного допису
Старий 26.06.2024, 21:48   #2638
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 918
Дякував: 204
Дякували 1.416 раз(и) в 362 повідомленнях
Цитата:
Допис від MaksTrout Переглянути допис
Знаєте, я вже давно не сперечаюсь на форумах. Я роблю висновки зі свого досвіду, а не з форумів, оглядів блогерів і так далі.
Я написав реально порівняння 3-х мотків одного шнура,які викристовувались в однакових умовах і які куплені в різний час.
А чого довіряти гігантам риболовного бізнесу? Он навіть St. Croix на новій Легенді Еліт замінив Фуджі Торзайт на СіГайд))))
Загалом я зі свого досвіду роблю висновки що більшість сучасних снастей програють тим, які були 10-15 років тому. Виключення хіба що котушки і силікон))))
St. Croix як і всі американці,як тут сказано,дуже практичні люди і розуміють,що хоч якась користь від Фуджі Торзайт закінчується на тесті спінінгу до 3, ну може 5 гр.У них немає долбіків які ставлять торзайти на палку до 60 гр.А наскільки я розумію,тести (1...5 гр.) в асортименті St. Croix не дуже представлені.Ну і взагалі,шановне панство,скочується до примітивізму,а вірніше просто відходять від реальної риболовлі в бік просто по.....говорити.
Ну а вам повторю,я не знаю,як можна використовувати шнури в однакових умовах,бо склад води змінюється даже від її температури,течії, дощу,різних водорослів,зміни рельєфу після повені і .........хрен знає яких ще факторів.....а ви однакові умови
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням