Аби не діставати нікого вдома своїм вранішнім чханням,ходінням,крехтінням та іншим неподобством,вирішив проїхатись до нового мосту під назвою "Хвиля Азову".Взагалі,думав розвідати цю локацію на наявність білої риби,але обламався вчора варити горох і бігти по наживку.Отож взяв ультрасяцький прутик і вирушив лякати хижака.Як же я виявився правий,що вирішив не зв'язуватися сьогодні з лящачим плем'ям!!!Справа в тому,що води сьогодні було стільки,що склалося враження наче знаходжуся на весняній Десні,а не на літньому Дніпрі.Набережна біля водного стадіону була затоплена вщент,а течія перла така,що годівниці у місцевих фідерменів бадьоро котилися по дну поки не впиралися у якусь перешкоду...Але нам своє робити...Тож почав потроху намагаися щось впіймати...В якийсь момент до мене підійшов Сашко aka Метровский.Коли він підійшов,я саме поміняв силіконку на перевірену часом мепсівську комету №3 і з першого ж закиду впіймав не дуже великого,але і не зовсім малого жерешка.Другого в житті.Перший був впійманий у далекі студентські роки на китайську блешню-оберталку страхітливих розмірів.Тих,що іноді попадалися на поплавчанку і були розміром з верхобзду,у розрахунок не беру.Тож цей був другий...Що не кажи,а боєць він першокласний...Дав мені прочуханки.Але і я за роки рибальської практики накопичив який-неякий досвід боротьби з риб'ячим плем'ям,тож з обличчям на якому не скоротився жоден м'яз,я виволік цього розбійника на берег.Фотографуватися він не хотів.Не хотів так,що аж тричі виплигував із рук,але ми з Сашком таки вмовили його трохи побути фотомоделлю.Ну а т.я. сьогодні церковне свято,то я ще їдучи на риболовлю вирішив,що все піймане буде амністоване.Аж покійний Сява згадався,який говорив,що у церковні свята рибу і ловити не треба...Хоча ми з ним ще ті богомольці...Ну а потім було відірвано дві блешні і прийняте рішення долю сьогодні більше не злити.Та й нахмарилося на небі..Від'їзжав зі стоянки під перші веселі дощові краплі.
Востаннє редагував Tsar: 23.06.2024 о 10:24.
|