Перегляд одного допису
Старий 23.06.2024, 10:18   #692
Tsar
Модератор

Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.127
Дякував: 22.071
Дякували 16.637 раз(и) в 1.666 повідомленнях
Аби не діставати нікого вдома своїм вранішнім чханням,ходінням,крехтінням та іншим неподобством,вирішив проїхатись до нового мосту під назвою "Хвиля Азову".Взагалі,думав розвідати цю локацію на наявність білої риби,але обламався вчора варити горох і бігти по наживку.Отож взяв ультрасяцький прутик і вирушив лякати хижака.Як же я виявився правий,що вирішив не зв'язуватися сьогодні з лящачим плем'ям!!!Справа в тому,що води сьогодні було стільки,що склалося враження наче знаходжуся на весняній Десні,а не на літньому Дніпрі.Набережна біля водного стадіону була затоплена вщент,а течія перла така,що годівниці у місцевих фідерменів бадьоро котилися по дну поки не впиралися у якусь перешкоду...Але нам своє робити...Тож почав потроху намагаися щось впіймати...В якийсь момент до мене підійшов Сашко aka Метровский.Коли він підійшов,я саме поміняв силіконку на перевірену часом мепсівську комету №3 і з першого ж закиду впіймав не дуже великого,але і не зовсім малого жерешка.Другого в житті.Перший був впійманий у далекі студентські роки на китайську блешню-оберталку страхітливих розмірів.Тих,що іноді попадалися на поплавчанку і були розміром з верхобзду,у розрахунок не беру.Тож цей був другий...Що не кажи,а боєць він першокласний...Дав мені прочуханки.Але і я за роки рибальської практики накопичив який-неякий досвід боротьби з риб'ячим плем'ям,тож з обличчям на якому не скоротився жоден м'яз,я виволік цього розбійника на берег.Фотографуватися він не хотів.Не хотів так,що аж тричі виплигував із рук,але ми з Сашком таки вмовили його трохи побути фотомоделлю.Ну а т.я. сьогодні церковне свято,то я ще їдучи на риболовлю вирішив,що все піймане буде амністоване.Аж покійний Сява згадався,який говорив,що у церковні свята рибу і ловити не треба...Хоча ми з ним ще ті богомольці...Ну а потім було відірвано дві блешні і прийняте рішення долю сьогодні більше не злити.Та й нахмарилося на небі..Від'їзжав зі стоянки під перші веселі дощові краплі.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  0-02-05-ed242ebf3d65005531b133a7d5adcd335bf869add4b6d14bc6d5548e2d24a65f_94ac512c782ce19d.jpg
Переглядів: 975
Розмір:  86,4 КБ
ID:	990169  

Востаннє редагував Tsar: 23.06.2024 о 10:24.
Tsar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
52 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей