Карась та ПоплавОК!
... Інколи закрию очі, згадую високу та дуже зелену траву, корів на вигін, і швиденько додому, що було на столі, шматок хліба або пиріг, склянка молока, на велосипед, вудка, бідончик як тарахкотів на все село, лечу на ставок на карася ... Проста вудка, хробак, або хліб якій не доїв по дорозі, також був у пригоді ... Начебто ось вчора це все було, а вже мій син такого зросту майже як я) ...
Вибачте за нотку ностальгії, але, спогади дитинства закарбовуються в пам'яті на все життя ...
Ось, недавно відвідав невелике озеро з карасями, точно такий сценарій, купа справ, і ось вікно на декілька годин чисто по класиці, карась, ставок, і поплавко, ну і велосипед ...
Було ще дуже цікаво протестувати нову крилеву олію від тм-Інтеркріль ... Замішав карась бісквіт + карась конопля.
Приїхавши на озеро, мені відразу не сподобався вітер, але знайшов кубельце в очереті там і сів, загодував місце, трохи почекав і пішло діло, карась, окунь, + червонопірка ... Насадка - опариш, хробак, інколи одне без іншого)))
Часу було мало, а так ще хотілось посидіти, помедитувати, постійно в голову лізли спогади дитинства ...
Карась бійки, хоча і не великій, на допомогу мені прийшли дві жилки від санлайну та мавер, якій ну прям об'єктивно чесний-чесний тест на розрив ...
Все добре має властивість закінчуватись ... Рибу піймав олію від криля протестував, ВОНА ПРАЦЕЮ!!!!
Як раз на 2 пательні, свіжого солодкого карася.
Дякуємо наших ЗСУ - за змогу .
З повагою Ю.В.
|