Цитата:
Допис від Vasylii
Повністю підтримую! Флюр на вобах багато краще за шнур,зразу заводиш приманку на потрібну глибину,гра яскравіша,немає проблем з закидом на поривах вітру,бороди та відстріли не турбують,капризна риба не бачить носія,можна в'язати напряму до приманки.Звістно,що треба підбирати товщину під приманки.
|
Для мене при виборі флюра спочатку бул лише один аргумент

Шнур для навчання дорого. Флюр дешевше. Потім друг показав, як повинен грати воблер, щоб він щось робив. А з урахуванням того, що таку гру на тій снасті яка мені припала в душу і аналогів якої я до наступного часу не бачу (гідра від спортекс 7-28) то вибір був очевидний. В мене було багато різних комплектів під воблери. Починав колись із комплекту на базі скорпіона. І котушка, і вудлище. Але воно якось не зайшло. Хоча знайомий від цього комплекту був в захваті. Потім дійшов до гідри. Під воблери мабуть найкраще. І работа бланку, і довжина, і баланс в кисті. Комплект наче не відчувається у руці. І суто 1901, брав у тому ж тесті зростом 2.10 - не то. А ось 1.90 саме те. Таке відчуття що наче народився з ним. Було діло ставив шнур. Але не той компот. Добре що була інша котушка з флюром.
Не зна. Кому як, а під мій дзен те саме воно.
Та й с головнем бавився смітом в 6 рості до 7 грамів, там був флюр 5 лібров. Обертові блешні, невеличкі кренкі, міношкі. Було зручно. Але потім до рук попав blakiston від d3. То було кохання з першого торкання. Ничого не хочу більше. Продав всі снасті - треба друзям допомогати. А от його лишив. Бо без головня життя немає сенсу. Треба хоч щось для душі лишить. Снасті справа наживна. Потім придбаю нові, якщо живий буду.