Перегляд одного допису
Старий 19.11.2023, 18:25   #1148
Vasylii

Звідки Ви: Торонто.
Дописи: 371
Дякував: 390
Дякували 320 раз(и) в 169 повідомленнях
Цитата:
Допис від _absh Переглянути допис
я готов познакомиться только с цифрами. мнение фан-клубов в контексте обсуждаемой темы меня не интересует, т.к. оно не имеет никакой объективной ценности. для примера, миллиарды лишенных критического мышления людей верят в богов, но это не является доказательством существования потусторонних сил.

вот совершенно конкретный вопрос, не допускающий словоблудия в ответе: какое время до выхода из строя служат 80% (на выборке хотя бы в сотню) японских катушек модели A и китайских катушек модели B при равных условиях эксплуатации?
Ой,не впутуйте богів до виробництва катушок!
Чи аргументи скінчились вже? Є оф. цифри кількості вироблених 2500С,і це тисячі,якщо вам це треба.

Питання про час до виходу зі строю досить дивне,і чому про сотню,а не пару тисяч ...я вам вже приводив приклади про роботу по 10 років японських та шведських котушок.Про китайців видно так і не почую нічого від вас,на жаль...
А словоблудство це все ваше,тільки бла-бла,та жодної цифри або назви котушки... дуже нудно спілкуватись з такими людьми. Як знайдете якісь аргументи,з задоволенням продовжим.А поки,не буду кормити балабола більше,живіть у своїх рожевих китайських окулярах
Vasylii зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Andron (19.11.2023), Smolik (19.11.2023)