Тема: Сало)
Перегляд одного допису
Старий 13.09.2023, 12:28   #7
Владимир_84
 
Аватар для Владимир_84
 
Реєстрація: 04.07.2018
Звідки Ви: г. Валки
Дописи: 1.336
Дякував: 3.979
Дякували 15.129 раз(и) в 880 повідомленнях
Мариноване сало в банці.
Ріжемо сало на рівні куски, кладемо в банки.
Готуємо росіл: в кип'ячу воду добавляємо сіль(сіль не шкодуємо, десь з розрахунку 200 грам на кг. сала), перець горошком духмяний та чорний, лавровий лист, інші спеції за смаком, даємо покипіти хвилин 5-7. Далі росіл повністю охолонути. Заливаємо сало, зверху кладемо лавровий лист те перці горошком з того ж росолу. Закриваємо і маринується 3-4 дні. Дане сало тривалого зберігання, також стане в нагоді в дорогу чи на тривалий виїзд.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg IMG_20230606_172513_204~2_040534.jpg (45,0 КБ, 35 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_20230606_172525_858~2_040530.jpg (98,1 КБ, 46 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_20230606_174016_876~2_040526.jpg (101,9 КБ, 39 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_20230606_174158_220~2_040520.jpg (133,9 КБ, 38 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_20230606_174222_699~2_040516.jpg (64,6 КБ, 65 переглядів)
Владимир_84 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Tsar (21.04.2024), vlad2002 (22.11.2023), Yevgeny_ZP (19.09.2023)