ЛинОК та ПоплавОК.
Дуже часто згадую своє дитинство й особливо поплавок з якого все по суті й почалося, ранковий туман, бажання, яке інколи не давало всю ніч спати, щоб не проспати на риболовлю... Безтурботне дитяче життя ... тільки спогади ...
Декілька днів тому мав змогу зі своїми колегами по роботі поїхати посмажити ковбаски та взяти вудки чисто так по "приколу" хай будуть ...
Але через те, що я розумів куди ми їдемо, я підготувався належним чином, замішав правильну прикормку від інтеркіль , линь/карась/творог, + трохи підварив гороху, і накопав хробаків + опарік.
Виїхали з міста о 7-й ранку, а почали ловити тільки на початку 9-того, і на моє велике здивування, відразу виклало поплавок - перший линок, яка була радість, щира, як у дитинстві.
Далі тиша на години дві, тільки краснопір, та плотва, але і її ловити класичною поплавцевою снастю велике задоволення.
Знову трохи підкормив і знову поплавець дуже ніжно пішов під воду - ЛИНОК, і при цьому славний, як для даної водойми...
Потім як це буває, вітер, обірвав снасть, лазив у воду, перев'язався, пів години та ще один - золотистий красень ... це було щось фантастичне, моя апекс поло на 5-ть метрів справлялась на всі дванадцять балів, легенька і дуже зручна.
Потім час підійшов до обіду, і як той казав обід в обід, поїли, знову докормили та ще один красень в руках.
Саме цікаве жодного карася, з цікавої риби лише линкі.
Посидилі до 15-00 і сонце вигнало нас додому, але ще довгий час був як у тумані, така гарна та бійка рибка + на класику, отримав божевільне задоволення, чого бажаю усім, а все це завдяки нашим ЗСУ - дякую їм за спокій і за мирне небо.
Вся риба була відпущена, а тим паче така як цей золотий линок.
Дякую за увагу.
З повагою Ю.В.
|