Цитата:
Допис від sjig
Колеги, допоможіть зробити вірний вибір.
Джиг, стояча вода, глубини 4-5 метрів,бажаний об'єкт лову судак, в прилові щука, можливість рибалити в мінус(розмір кілець), робочі ваги 6-7-8-9 рідше10 грам,приманки 3", 3.5", рідко 4".
Розглядаю:
Silverado 742 ml(224см, 3-15)
16 Shimano sephia x-tune 76 mlt(230cm, 3-18)
15 finezza nuovo prototip st 711(241cm, 3-15)
В живу не тримав жодної, і немає де потримати поблизу, раніше, під схожі умови,мав les 70mlf2 та aspro782, лишились в окупації...Крой більш чутливий був, але більш човновий варіант через довжину,і як на мене більш щучий, аспро кидав далі, судака сік на виліт, але розмір кілець замалий, ні в мінус ні під час льоту пуху з тополі не половиш.
Що на вашу думку обрати з перерахованих зразків під озвучені вище умови, з урахуванням що ціна однакова.
Або, можливо,має сенс подивитися щось із вітчизняного виробника, favorit, azura? Хоч маю сумніви що це рівень японців чи американьців,вислухаю ваші думки.
Чекаю відповідей, дякую.
|
Тільки без образ!Ну по перше я тільки здогадуюсь,що ловля буде з берега,по друге така довжина як у вас не дуже для берега.Ну і вибір якщо чесно,мабуть від "крутизни" і ціни,бо який судак якщо перший в перекладі на нас - крутий воблерно/щучий,другий кальмарка з строєм на шанувальника,ну і третя,класна,но мебарка.Крім того,вони старі і в новому стані будуть коштувать

Щоб я вам порекомендував,перед самою війною я купив в Японії і отловив осінь і півзими такою : XESTA S84MH-T до 18,можно і кальмарку,но сучаснішу,наприклад таку як я купляв знайомому :Sephia XR S83L.Ну а кільця,на сучасних спінінгам вони всі малі і боротися треба ,чи силиконом,чи відкладенням риболовлі......
Ну і по секрету,зараз до 31 серпня з Зенмаркету вартість доставки в Україну нової палки з Японії - 50%