Звідки Ви: г.Житомир.
Посудомойка)
Дописи: 1.678
Дякував: 7.489
Дякували 49.530 раз(и) в 1.349 повідомленнях
|
Солодкій - КАРАСЬ!
Я чув неодноразово таку фразу, така смачна рибка - аж солодка, ну я їм інколи рибку, смачна, риба дай риба, ну щоб солодка ...
Мій колега по роботі, прийшов з вихідних в дуже гарному настрою, каже що знайшов одне не велике озеро неподалік району де я мешкаю, в основному там карась і ставок чистий і риба дуже смачна, цитую, - аж, солодка.
Вибрав день з навантаженого графіку, і поїхав на велосипеді, 40 хв, більше ніж 10 км позаду і я на місці, розклав снасті, як завжди якщо карась, то два фідерних вудлища.
Апекс до 60-ти, скаут до 90-сто це від брейну якщо що, котушки, годівниці, все це діло для білої риби.
Підгодування було інше - линь-карась-творог + плотва-коріандр, обов'язково борошно криля + дрібний пелетс і то все від інтеркріль.
Завжди мішаю вдома на тепленькій водичці, обов'язково через сито пропускаю, і вже на водоймі у мене все готове.
Озеро в полі, воно не велике та не глибоке, але чиста вода, якщо інші водойми, то справжнісіньке зелене жабуриння, то тут навпаки.
Довго не прийшлося чекати, буквально перші закиди після закорму і перші карасики, невеликі, але бійки і бажані.
Наживка хробак + опарік, дистанція лову в ногах 25-ть метрів, повідці - Smart MV-R Hooklenght Mono 0.14 мм - гачки Maver Katana 1045.
Годин п'ять риболовлі пролетіли як ковток свіжої води у спеку, і на при кінці риболовлі приємно був здивований, загальна вага карася була 5.5 кг.
Норму взяв.
Крута динаміка, отримав велетенське задоволення, від роботи зі снастями, від бійкого карася і чистої прозорої води, і саме головне - риба і правда дуже саманна, аж солодкувата.
Приємно було бачити живе село, отару корів, пастухів, все як колись у моєму дитинстві ...
Дякую за увагу, дякуємо нашим ЗСУ, за спокій. Слава Нації!
З повагою Юрій Вознюк.
|