Лісова - Терапія.
Буквально ось вчора спілкувався зі знайомим, допомагали збирати гроші на пікап для ЗСУ, і в діалогах дізнався що переводять де дуже гаряче, зараз там багато хто, я всіх поважаю, і за всіх хвилююсь, а особливо кого знаєш особисто, завжди пече душа ... впевнений як би нам всім тяжко не було, ми переможемо, я вірю, я знаю, навіть коли ти в тилу, все одно ти хвилюєшся, і близько береш до серця, і коли декілька днів на питання як ти ? немає відповіді, а потім просто в повідомлені прилітає "+" як бальзам для пораненої душі ...
Сьогодні справжній злом погоди, така собі літня осінь, безліч справ, думок, своїх проблем, але вирішив декілька годин погуляти по дикій річці, риба є, вона клює, води мало, трава дуже висока, кропива ... комарі ... але то є кращий психолог ... З цікавого піймав головня на мікро-джиг, злив дві щуки, одна гарна, працював "родиною" - х-1, спінінг 2-10, котушка 2000-Єска, нитка 0.2# по Японії, приманки селект, а, дуже сподобались нові джиг-рігі від дніпро-свинец, (вольфрамові).
Гарна прогулянка, думки розвіяв, взавтра до праці, заробляти, донатити, РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Все відпущено.
З повагою Ю.В!
|