Цитата:
Допис від hippo
Твои аргументы чепуха.Мопеды не только по рекам,но и по трассам летят.А там настоящих мопедов и громко пердящих Харлеев завались,и как то без пулеметных очредей обходятся.Понять,стоит ли лодка под мостом в Киеве,или на болоте в Хмельницкой области,то же не проблема.И народ наш вполне нормальный и все понимающий,зря ты к нему так скептически относишся,если бы сказали тут можно,а сюда не суйтесь,то все бы поняли.
|
Я навіть сперечатися не стану.Бо мені воно вже нецікаво.Оскільки аргумент всього лише.один єдиний-не любіть зайвий раз мозок нашим військовим.У них і без ваших човнів з моторами проблем вище даху.Взагалі не бачу проблеми у цій забороні.Впевнений,що ні у кого руки не покрутить і член не відвалиться якщо він порибалить не з човна,а з берега.Сам зараз так і роблю і свідомість від цього не втрачаю.
А до народу я відношуся так як він на це заслуговує.Бо йому ВЖЕ сказали "не можна",але ж ніт,треба знову і знову вигадувати як намахати долю.І так скрізь і у всьому.Та й взагалі,я мізантроп та інтроверт.Що ж з мене візьмеш?.. :-)