Перегляд одного допису
Старий 02.04.2023, 10:12   #2586
Andron
Модератор

Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.813
Дякував: 18.678
Дякували 33.075 раз(и) в 7.456 повідомленнях
Цитата:
А де я писав що Татула непотріб? Там кома ( розділовий знак ) стоіть
Я зрозумив саме так, вибачь. Ще одно - СЛХ теж Татулі не рівня (на всяк випадок, коми там немає )
Цитата:
Андрюха,ти ж пам'ятаєш,я починав з "червоного китайця" і не відвернуло
Пам'ятаю. А ще пам'ятаю, що довго на неї ти не затримався і перейшов на Курадо
Що до "сотні міліонів". Свого часу, я не оріентувався на то, що хтось в массі ловить якімось непотрібом та радіє прі тому життю, купив собі гарну котушку за 350дол та вудку дєсь за таку ж ціну та, нажаль, від цього нічого у мене не вийшло - нх не літіло, бороди, відстріли, як результат - все продано за гроші та дикє бажання послати цей мульт подалі. Але була ціль та бажання її досягти і... я почав більш уважно прислуховуватися що мені казали на цьму форумі гуру . Це було дев'ять років тому, я досі вдячний тім людям. Мені ніхто не пропонував купити якісь непотріб ссилаючись що цім ловлять мульони , навпакі це були дійсно робочі варіанти якими я ловлю до цих пір та отримую задоволенння. Але це тільки один шаг, аще є і другий - це величезне бажання опонувати цю снасть та багато часів тренування. Що зараз тут пропонують - купити якісь непотріб и йти ловити рибу - Як на мене такого не буде, тому - або требо змінити відношення до питання, або, дійсно, спробувати та спригнути покі не потрапив в гроші
Ну і як резюме, вже дійсно по справі. Як на мене, то кращий варіант це зустритись з кимось, подивитись на це зблизька та спробувати. Нажаль, свого часу, у мне не було такої можливості та прийшлось набивати собі шишки на лобі , але свої шишки то теж не самий поганий шлях
Ще пару слів раз уж розговорився, бо зацепило . Я не казав, що снасть має бути дорогою, вона має бути повністью робочою, й таких котушок та вудилищ повно (в тому чіслі и в мене були та й ловили), але чім ближче к непотрібу, тім більш шансів поставити на мультової снасті хрест. Є робочі недорогі варіанти, котри відпрацьовивают кожну свою копійку
ПС Моя думка - це моя думка, я їй никого не збирався роздратовувати, тобто "тримаємо стрій!" З повагою до усіх!
Andron зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Балтиец (04.04.2023)