Цитата:
Допис від МаксимусС
У мене досвід не такий як у твоїх родичів, але минулого року законсервував багатенько риби, за різними рецептами і навіть тушонку з свинини сам зробив.... Куштую- смакота, і з якістю консерв все добре, хоч вже скоро майже рік буде як цю консервацію зберігаю без холодильника! Доречі, придбати автоклав, наважився після того, як скуштував консервованого синця у власному соку, яким ти мене пригостив.
Дивись якого космічного апарата знайшов... Сам нагріває, сам контролює температуру та час приготування, сам вимикає....
|
Доречі, на моєму фото остання партія до 24 лютого 2022 року.
А все що було законсервовано потім - навіть не коштував...
Це хлопці на ротації в гості зайшли, навіть не знав що на поличці ще є пару банок - мабуть чекали свого дня