Перегляд одного допису
Старий 31.03.2023, 17:46   #2330
МаксимусС
 
Реєстрація: 07.07.2010
Звідки Ви: Киев
Дописи: 2.224
Дякував: 7.105
Дякували 17.373 раз(и) в 1.231 повідомленнях
Цитата:
Допис від Ruma Переглянути допис
..... Ще мої дідусі з бабцями робили консерви у печі - ніхто ніколи не травився.
У мене досвід не такий як у твоїх родичів, але минулого року законсервував багатенько риби, за різними рецептами і навіть тушонку з свинини сам зробив.... Куштую- смакота, і з якістю консерв все добре, хоч вже скоро майже рік буде як цю консервацію зберігаю без холодильника! Доречі, придбати автоклав, наважився після того, як скуштував консервованого синця у власному соку, яким ти мене пригостив.
Дивись якого космічного апарата знайшов... Сам нагріває, сам контролює температуру та час приготування, сам вимикає....
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20220605_171029.jpg
Переглядів: 271
Розмір:  40,3 КБ
ID:	959454  
МаксимусС зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
5 користувачів подякували
Drima (01.04.2023), Hotabich (04.04.2023), mabilochka (02.04.2023), Ruma (31.03.2023), Лисий (02.04.2023)