Перегляд одного допису
Старий 30.11.2022, 09:35   #2822
Мike

Звідки Ви: Запоріжжя
Дописи: 2.706
Дякував: 1.256
Дякували 4.812 раз(и) в 660 повідомленнях
Цитата:
Допис від Olex Переглянути допис
Ну це ж напевно не джиг був, а ловля жереха на компактну металеву приманку типу кастмастера чи пількера.

Правда тест у цього X-Game 22 гр. Аде є ще X-Game X99M 2.99м 4-26г Precise Bomber TZ.
В азурах катуходержатель отмораживает руки при такой погоде Да и вываживать рыбу с 70 метров некомфортно геть...
Цитата:
Допис від corzza Переглянути допис
А маленький надувасик? Не решит проблему?
В наших краях за выход на воду на лодке предупредительный в голову можно схлопотать
Цитата:
Допис від Mihasi83 Переглянути допис
З мого досвіду, максимальна дальність може бути досягнута тонким шнуром(0,8-1,0 по японіі), катуха не меньше 4000 по шимано і великими прохідними кільцями в спіннінгу. Не впевнений, що в джигових палках присутні великі кільця(хіба що білдерська спецом під це зроблена).
В самого палка моретан 3,2м з тестом 7-35 здається, звичайно це під жереха брав, але під джиг в 20+ все чудово. Там якраз і кільця прохідні доволі великі.
Ще один варіант з досяганням дальності це щок-лідер і тонший основний шнур, він найбільше впливає на дальність.
При всіх моїх експерементах не один рік зрозумів, що далі чим мій комплект(меретан 3,2м+твін 4000+шнур 8-мижильній 0,8 по іпонії) може вже кинути тільки якась морська чи коропова палка 4+-метра і катуха якась там 10000.
В мене CiMA така була. Але на жаль продав. Трохи не вистачало жорсткості. А так да, згоден з кожним словом. Шпуля має значення. Особливо лонг каст в 4000 розмірі.
Мike зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
dddnew (30.11.2022), zbb (30.11.2022)