Перегляд одного допису
Старий 03.09.2022, 22:25   #321
Vov4ick

Звідки Ви: Київ, Микільська Слобідка
Дописи: 91
Дякував: 479
Дякували 531 раз(и) в 33 повідомленнях
Smile 3 вересня, Київ, оз. Радужне

Доброго вечора та слава тим, завдячуючи кому ми хоч інколи можемо дозволити радісні дні!

Передісторія. Останній раз я брався за махове вудилище напевно десь в 2018му році. Палка була 5 метрів, але зі скловолокна, тому за пару годин руки відривалися і такий відпочинок був гірше за роботу.
Придбав я махове вудилище з карбону. Легке, тонке. Звісно треба бути обережним з ним і в нього інша вартість, але воно того вартує.

Місяць на нього не було часу, життя неприємно внесло свої коррективи. Але сьогодні я був на озері, що в 15 хвилинах від дому.

Взагалі, я йшов на карася, придбав опариша та червоного черв'яка, якраз поруч чудова рибицька крамниця. Але карась з моїх планів пожартував і навіть не показав хвоста Тому змінивши склад принади на більш легкі фракції почав спаринг з "Верховодки та партнери".

Як би я не рвав на шматки червоного черв'яка, - повний ігнор. В той час, як навіть великий опариш заходив на ура, інколи міг відходити з десяток клювань.

Результат: 64-5-9.
64 хвоста піймано, що для мене на сьогодні абсолютний рекорд по кількості хвостів. Розумію, що це трохи смішно, що це всього лиш верховодка та братія, але хоч такий, тим паче що в риболовлі я скоріше "турист", аніж рибалка.
5 зірвалися з гачка вже над водою
9 зробив якусь ліниву підсічку, відчув по ту сторону що щось було, але навіть нагору не підняв.

Що було не так з мого боку:
- розмір гачків був 12 (+/- розмір у кожного виробника свій, але загальне уявлення дає), що з одного боку завеликий для ловлі таких "річкових монстрів", з іншого трохи відсікало і зберегло від травм зовсім дрібноту, яку за можливості відпускав
- гачки були.. трохи тупі. І тут я був схожий на гачки, бо чудова палка, гарна волосінь, поплавок саме такий як треба і натупити на гачках.

Коротше кажучи, не повторюйте моїх помилок.

Фото вже з дому. То не риба така маленька, то тарілка дуже велика)
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20220903_200348.jpg
Переглядів: 1367
Розмір:  77,2 КБ
ID:	943382  
Vov4ick зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
47 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей