Перегляд одного допису
Старий 30.08.2022, 15:47   #315
Webmaster
Fish Home Relikt
 
Реєстрація: 30.01.2006
Звідки Ви: Kiev, Chokolovka
Дописи: 602
Blog Entries: 3
Дякував: 477
Дякували 5.701 раз(и) в 377 повідомленнях
Карбовані карасі.
Солоденькі карасики - то ж наша з давен рідна риба, що тепер не тільки у ставках і копанках, а й у Дніпрі й Десні розвелася. Але їсти ту рибу багато хто не любить, бо повно в спині в неї гострих кісток. Вихід с того простий як 5 копійок, або ж як карбованець - треба рибку покарбувати. Луску обдерли, киші випустили, зябра викинули, поклали кабасика на бока і гострим ножем карбуємо по спині через кожні півсантиметра. Як глибоко? А ніж далі ніж треба не піде ;-) Покарбували з двох боків, тоді ріжте на шматки, соліть, в борошно і на пательню в розпечену олію! Від такої процедури усі тонкі й колючі кістки пережаряться і можна їсти вже того карася так, щоб аж за вухами лящало. Смачного! :-)
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20220830_154448.jpg
Переглядів: 740
Розмір:  92,6 КБ
ID:	943072   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20220830_154311.jpg
Переглядів: 661
Розмір:  122,2 КБ
ID:	943073   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20220830_153929.jpg
Переглядів: 618
Розмір:  115,7 КБ
ID:	943074  
Webmaster зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
63 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей