Перегляд одного допису
Старий 29.08.2022, 12:28   #310
вутмук

Звідки Ви: Дружбы Н. 1981
Дописи: 60
Дякував: 1.607
Дякували 1.124 раз(и) в 28 повідомленнях
Десна мама

Здоровенькі були панове рибацюги. Промиваючи ситом простори Ютубу, знаходиш новий контент рідних країв, а з ним і нові причандали для ловлі хижаків. Ну чим тебе можна здивувати? Новий продукт який ловить по справжньому всього дніпровського хижака, басня для малят, стара пісня на новий лад. Все розумієш, але робиш як завжди навпаки, зайшов на хвилину на Подолі і з рук Чемпіона взяв саме ту одну з 1000 приманок, якої в тебе досі небуло.
Суботній ранок, широка деснянська стариця, безліч рибаків, краса і тиша навколо. Хто з береге, хто з човна, ніодного мотора, тільки спів птах та сплескі на поверхні хижака. Электро човник вправно перевіз мене до берега з ліліями та кувшинками де і почалась небувана історія для мене. Зазвичай там полощуть класичний набір приманок, одна дві риби за день вжє добре, щуковок зимою ставлять як в міньорі, тисячами. Тянути хвоста за кота, не буду, кльов за кілька годинну риболовлю преревалив за 20 штук, восновному щупаки грам по 300, окунь теж не відставав. Забрав тільки одну на чесних 1.5 кг, дала жару добре і на останній свічці сама влетіла до човна. Небелиця as is.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG-fac9e895dc58a5d06dc62bf31fa2d76a-V.jpg
Переглядів: 694
Розмір:  66,2 КБ
ID:	942987  
вутмук зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
31 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей