Чарівники Смарагдової Річки
В суботу я,мій сестролюб Бодя,а також Рума зайняли позиції на березі Дніпра в надії наловити білої риби.Воно ловилося,але у всіх по-різному.У Боді зранку був повний get loose.У мене покльовувала різна гівнорибиця(кляпси,синці,густірки).У Руми також клювало казна що.Все змінилося коли втулили воду і нанесло стільки "зеленки",що вода стала схожою на кисіль і позеленіла скрізь де око бачило..У мене клювати перестало взагалі.Навідріз.У Руми почали епізодично клювати лящі-підлящі,а от у Богдана справи пішли на ура.Було стійке враження,що він зачарував всіх місцевих лящів якимось стародавнім заклинанням і просто наказав їм ловитися.Хоча секрет цієї чорної(чи зеленої) магії відомий і звучить він так:"Рибу треба годувати,годувати,годувати і ще раз годувати!!!" Цим Бодя і займався зранку.А після того як дали воду це принесло результат і дууууже непоганий.
У неділю рибалили вже без Богдана.Йому треба було іти на працю.В цей день ми з Румою виконували обов'язки Чарівників Смарагдової Річки і в нас це доволі непогано виходило.Рума про свою риболовлю написав нижче.Ну а я можу сказати одне.Коли засікаєш чергового ляща і відчуваєш потужні жими на тому кінці шнура,то опиняєшся у стані дуже близькому до передоргазменого :-) І в цей день таких моментів було немало.І це враховуючи те,що я з своїх вудлищ не докидував до тієї точки з якої ловив у суботу Бодя.Отже,лящів вдалося привадити і зацікавити.Сподіваюся,що так воно буде тривати надалі і ми знову постанемо в амплуа чарівників які тягають дебелу рибу із смарагдового у цю пору року Дніпра.
ПС.А ще сподобався дуплет із двох "чахлих",які клюнули при падінні годівниці.Тягнути їх було доволі цікаво.
Востаннє редагував Tsar: 25.07.2022 о 18:07.
|