Перегляд одного допису
Старий 04.07.2021, 14:20   #5
Tsar
Модератор

Звідки Ви: Місто-герой Київ
Дописи: 5.127
Дякував: 22.071
Дякували 16.638 раз(и) в 1.666 повідомленнях
Сьогодні був дубль два на тих же грядках,що і вчора.Як я і казав,місце це нестабільне,риба примхлива.Вчора ловилася одна за другою,а сьогодні мовчить як глухоніма.Так воно і було.Ну майже так...Лящів-то я трохи впіймав,але клювало сьогодні набагато гірше ніж вчора.Навіть кляпсодріб'язок брав ну дуже неохоче.Я вже мовчу про сомів.Вчора вони прямо в чергу до моїх гачків з наживкою вишикувались,а сьогодні жоден не клюнув.Хоча це мене навіть порадувало.Бо не за сомами(тим більше дитячих розмірів) я туди їду.Моя риба-це лящ.Тож і брав я сьогодні лише їх.Все інше топилося.Ну а лящі також клювали не дуже.Годин до 10.Надаючи перевагу червоному хробаку.Білого якось сьогодні і не брали.Їм цікавилася рибка подрібніше.Так що трохи впіймавши,поїхав я додому.
ПС.До речі,вчора,3 липня,відзначався День Дніпра(річки).З чим і вітаю всіх хто рибалить на цій водоймі.
ПС2.Із тих сомків,що довелося вчора забрати,старший син зварганив щось чарівне за допомогою овочів,приправ і пательні.Відтягнути мене від тої самої пательні було важко.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20210704_140132.jpg
Переглядів: 1545
Розмір:  117,2 КБ
ID:	906048  
Tsar зараз поза форумом  
46 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей