Перегляд одного допису
Старий 17.06.2021, 21:24   #762
yray

Звідки Ви: Черновцы
Дописи: 784
Дякував: 10.192
Дякували 6.892 раз(и) в 510 повідомленнях
Цитата:
Допис від Valen Переглянути допис
така ж історія. в мене блешні поділяються на три типи: "свої" - це ті над проводкою яких не задумуєшся, руки самі все роблять, коригуючи проводку під умови; "специфічні" - це ті які лежать в коробці під конкретні специфічні умови лову і проводка яких потребує більшого контролю і зосередження; і "не мої" - це ті гра яких не подобається мені особисто (не рибі) або потребують надмірної концентрації над свої рухами і відповідно викликають дискомфорт.

Руки і темперамент у всіх різні і це правило стосується більш-менш всіх типів приманок. От ті блешні які назвав своїми фаворитами Tegeran, як раз відношу до категорії "не мої"
Что касается микроколебалок, то подписываюсь под каждым словом. Ну и у каждого свои фавориты и " не мои ". Например у меня всегда в фаворитах был ( если брать похожего типажа блесны) River Old и я откровенно недолюбливаю Vlayde от Ivyline, хотя многие его очень любят. И есть специфический пластмассовый NABURAYA Swordfish ( увы, уже снят с производства), или вольфрамовые HEAVY SOURCE Pow, которые ловят только в определенных местах и при определенных проводках , но зато как! Так что все сказанное Валентином смело можно отнести и к мелким колебалкам.
yray зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
6 користувачів подякували
A.Ali (18.06.2021), Camper (17.06.2021), python (18.06.2021), Sergii Doc (21.06.2021), Tegeran (18.06.2021), Valen (18.06.2021)