Всім привіт!!!
Весною на виставці придбав СЕБ 0,14 125м. зелений. До кінця сезону на катусі ще так метрів 70-80 залишилося. Закидував все, вертухи, буратінки, сілікони (головки до 17гр.) Шнур взагалі-то мій перший. В цілому те що очікував від нього все збулося. Товщина - справедлива, не розпушується, колір таки втратив, але не до білого. На цепах частіше всього рвався на приманці

На закидах не відстрелював. Спочатку якось часто скручувався, але потім перестав. При чому нічого на 2000 Ексію не підмотува, може в дальності закиду втрачав, але в моїх умовах зовсім не критично. А от у кума залишилось метрів 50, не більше, але ще живий на відміну від ще одного колєги, в якого шнур купувався значно пізніше і як-то кажуть по-пі...дє пішов. Короче що з ним сталося не знаю але в один чудовий ранок він рвався як звичайна нитка і при чому кусок дуже великий був. От і пойми його що воно таке. Я свій особливо не балував просушками різними, але ще дуже живий. Правда після кожної рибаловки метрик все-таки відкушував на всякий випадок. Мабуть все-таки потрібно звикати, що шнур матеріал розхідний. І на душі буде легше.
Є в мене горезвісний СЕБ 0,16 але користую для фідера, а в цьому сезоні якось не дуже в нього впирався, тому про якість не скажу. Тих пару рибаловок він справно відпрацював. Було навіть що на першій рибалці зрізав нафіг квівертип до першого кільця (провтикав я петлю по неопитності) ну і конєчно груз відстрелив

Отаке.