Цитата:
Допис від Провинциал
Взагалі -то особисто лише яєшню готую 
А рецептик від дружини. Ще раз перепитав в неї - і картопля і морква одночасно, при чому завжди для будь-якого супу чи борщу
Розташування хутора вгадали 
Суп найкращий саме з лисичками.
На рахунок зонтика не зрозумів. Я мав на увазі такий гриб, коли він молодий, то у вигляді ковпачка.
На рахунок 50 видів... Назву лише декілька видів, які мало хто збирає: літній опеньок, мухомор сіро-розовий, ковпак кольчатий, плютей, грифола курчава, гігрофор пізній, спарсис курчавий, ті ж зонтики. Це, так би мовити, грибні делікатеси
|
Передавай привіт дружині, що годує тебе морквяним супом в картопляному пюре смачно розведеного молоком

.
Лисички чудові мариновані =рівно одна на виделці та під пісят

, а печериці (рос. шампіньони) уже своєю назвою підказують спосіб приготування, а з сметанкою=нема слів

Зонтик - я його зву сірим мухомором, як по нашому = гриб для бідних, у вареному виді схожий на курятину, у смаженому, а особливо печеному не рекомендую.
Щодо перелічених видів грибів, вважаю що подальший діалог не має сенсу

