Нє, ну чо, яблучна шавуха теж має право на життя. Нічого немаю проти. І ващє тіки за, бо це означа що мізки працюють і єсть бажання.
Можу поділитись таким секретом. Тіки тссс.. нікому не кажіть. Коли тре там місити тісто, ну якесь особливе, витяжне або слоєне - то... так.. ніхто лівий не читає? Ну добре... Короче, беріть свою дупку, ідіть в місцевий атб, знайдіть холодільники де лежить всяка замороженка. Ну це там де ви пільмєні купуєте. І шукаєте там пачки такі з надписами Тісто заморожене. В них - заморожене тісто.

. Для штруделя потрібно видивлятись пачку з надписом ТІСТО ФІЛО. Або витяжне. Коштує десь гривень 40. Ну а єслі ви вже вмієте загортати яблука у лаваш, то і тут розберетесь. Беріть по 3 листочки. Ну макс по 4.
Кстаті, маленький лайфхак. Яблука бувають досить соковиті, і в процесі випікання можут розмочити тонке тісто. Тому вже нарізану та приправлену начинку мона банально пересипати паніровачними сухарами. А коли ці самі сухарі трішки підсмажити у ложкі вершкового масла, щоб зявився такий ніжний присмак.... ммммм.... І не забудьте про морозиво.
Кстаті, чудові яблучні пироги виходять також і з слоєного тіста.