Перегляд одного допису
Старий 03.04.2009, 18:19   #15
Yury
Аксакал
Baby-killer форева

Звідки Ви: Obolon town, Kiev
Дописи: 3.407
Дякував: 11.566
Дякували 15.219 раз(и) в 1.480 повідомленнях
Rusaniffka river

З приводу офіційних тренувань (згідно з регламентом) спробував ловити у "аматорській" зоні (з 8-30 до 14-00).
Таке враження, що організатори змагань навмисне випустили у Русанівську канаву силу-силенну пліточок "спортивного" розміру. На протязі усього часу ці недомірки смикаои волосінь немов навіжені. От тільки з реалізацією... майже повний гаплик.
Спершу я, грішним ділом, подумав, що вже й сюди добралися кляті підвохи і знищили всю більш-менш пристойну рибу, залишивши лише ту, в котру не зуміли влучити... Але згодом, після відриву на рибі двох повідків (0,1 від Санлайну) впевнився, що даремно грішив на підвохів - риба є, і, сподіваюся, буде принаймні до змагань. Моя впевненість підтвердилась, коли я після закінчення риболовлі побачив у спортсменів, що ловили нижче за течією здоровенські садки (маю підозру, набиті рибою).
Взагалі я виїхав на тренування, щоб випробувати спеціально для даного заходу придбаний фідер від Банакса завдовжки 3,3 м. і "потужністю" до 85 гр. Взагалі-то я шукав Антареса від Сімани (кажуть, на нього клює краще ), але натрапив у "Карасі" на такий собі гламурненький фідерець, що не зміг утриматися...
Кормачки кидав вагою 40 і 60 гр. Гачки - традиційно від Kamasan B520 ## 14 - 12.
Годував ацькою сумішшю із "Кльового денька" та поляцького корму "Ріка". Але в мене чомусь склалося враження, що сам прикорм на результат суттєво не впливає. За час риболовлі витратив приблизно 2 кг прикорму.
На гачка чого тільки не чіпляв: і червоненького хробачка, і опариша, і опариша з піною, і опариша з мотилем... Різниці при такому інтенсивному кльові не помітив. Хіба що з піною сходів було більше. Зупинився на опариші, бо на нього клювало більш впевнено...
Загальний результат (при приблизно 10% реалізації) близько двох десятків "хвостів" загальною масою в межах 600 - 700 грамів.
В результаті риболовлі жодна рибина суттєво не постраждала і, радісно всміхаючись, жваво дружньою зграєю поринула у каламутні води Русанівської канави.... під похмурими поглядами дефілюючих пенсіонерів.
Загальні враження від риболовлі наступні:
1. З рибою на змаганнях будуть усі (коли вже такий незграба, як я, вловив таку прірву риби);
2. Не слід розраховувати на "рибацьке щастя" - переможе той, хто жвавіший і вміє вправно користуватися знаряддями лову.
3. Результати можуть різнитися якимись грамами...
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Рыб.jpg
Переглядів: 424
Розмір:  250,5 КБ
ID:	29556   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Садок.jpg
Переглядів: 478
Розмір:  217,1 КБ
ID:	29557  
Yury зараз поза форумом