Перегляд одного допису
Старий 30.05.2020, 20:12   #10
Кузьмич
 
Аватар для Кузьмич
 
Реєстрація: 20.02.2006
Звідки Ви: Київ, вул.Саперне поле
Дописи: 1.395
Дякував: 1.882
Дякували 3.886 раз(и) в 528 повідомленнях
І я щуку також викладаю на подушку з буряка і моркви, тільки води ніколи не додавав, але наступного разу обов'язково спробую додати, бо дуже люблю ці овочі потім на гарнір, коли вони застигнуть в юшці зо натекла з риби. Рідини за звичай небагато, а так буде більше - має вийти чудовий рибноовочевий хололцеподібний гарнір
Стосовно сала, воно не тільки робить щуку сочнішою, а ще і трохи, як мені колись казали, прибирає рибний запах. Кому не подобається сало можна замінити вершковим маслом, але жир на мою думку додавати обов'язково.
І ще я у фарш додаю дрібно порізаний укроп і сік лимону, та за наявності трохи лісових грибів смажених з цибулькою. Взагалі-то в фарш можна додавати майже будь що наприклад болгарський перець, сіру картоплинку...
Кузьмич зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Jaga (31.05.2020), Владимир_84 (01.06.2020)