І я щуку також викладаю на подушку з буряка і моркви, тільки води ніколи не додавав, але наступного разу обов'язково спробую додати, бо дуже люблю ці овочі потім на гарнір, коли вони застигнуть в юшці зо натекла з риби. Рідини за звичай небагато, а так буде більше - має вийти чудовий рибноовочевий хололцеподібний гарнір

Стосовно сала, воно не тільки робить щуку сочнішою, а ще і трохи, як мені колись казали, прибирає рибний запах. Кому не подобається сало можна замінити вершковим маслом, але жир на мою думку додавати обов'язково.
І ще я у фарш додаю дрібно порізаний укроп і сік лимону, та за наявності трохи лісових грибів смажених з цибулькою. Взагалі-то в фарш можна додавати майже будь що наприклад болгарський перець, сіру картоплинку...